Verstopping

Rioleringsprobleem snel, vakkundig & voordelig opgelost.

Een verstopping in uw riolering is een ontzettend vervelend probleem.

Wij zijn een gespecialiseerd rioolontstoppingsbedrijf dat u het hele jaar door van dienst is, 24 uur per dag 7 dagen per week om u te ontzorgen van uw rioleringsprobleem. In de volksmond worden wij ook wel loodgieters genoemd.

Onze monteurs beschikken in al onze servicewagens over een moderne ontstoppingsmachine’s met een watertank en afstandsbediening, en de laatste technieken en apparatuur op het gebied van mechanisch ontstoppen, zoals veermachines met vuilfrezen.

Onze loodgieterspoedservice in Regio Amsterdam voor lekkages is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 020 – 492 0550. Tot zo!

Directe hulp bij verstoppingen bel: 020 – 492 0550

De monteur heeft een compleet ingerichte servicewagen om uw verstopping of ander rioolprobleem zelfstandig en direct te verhelpen. Tevens zijn alle servicewagens uitgerust met een riool camera systeem en leidingdetectie apparatuur. Op deze manier is een nieuwe afspraak plannen niet noodzakelijk, dit bespaard u tijd en geld.

Onze voorkeur gaat uit naar het ontstoppen met waterdruk, op deze manier wordt de verstopping in kleine delen los gespoten, en door gebruik van veel water afgevoerd naar het hoofdriool. Dit in tegenstelling tot mechanisch ontstoppen, hierbij wordt de verstopping verholpen, echter wordt er met een veel kleinere hoeveelheid gespoeld, namelijk door de kraan te laten lopen of de wc door te spoelen. Er zijn situaties waarbij waterdruk niet gewenst is of niet mogelijk is.

Gebruik van duur drinkwater wordt door ons tot een minimum beperkt, al onze ontstoppingsmachines kunnen door middel van een speciale pomp tanken uit rivieren of kanalen, dit spaart duur drinkwater uit.

De meeste verstoppingen worden door ons binnen een uur opgelost, daarom hanteren wij een helder en duidelijk uurtarief.

Kortom: wij zijn snel vakkundig altijd bereikbaar en kunnen vrijwel al uw problemen in en rond uw huis of bedrijf verhelpen in elke regio. Bel nu: 020 – 492 0550


BEL VOOR NOODHULP
020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SAINITAIR

020 – 492 0550