Sanitair

Sanitair

Onze loodgieters/installateur repareren of vervangen vakkundig uw toilet, wastafel of ander sanitair.

Wilt u een nieuwe badkamer, toilet of keuken laten installeren?

Dan bent u bij AAA loodgieter aan het juiste adres. Het loodgietersbedrijf bij u in de buurt kan uw volledige verbouwing verzorgen, inclusief de levering en installatie van sanitair tegen concurrerende prijzen. Daarbij heeft u de keuze uit een breed assortiment aan sanitaire voorzieningen. Uiteraard helpen onze loodgieters u graag bij het maken van een keuze. Zij weten u precies te vertellen welk sanitair bij uw wensen en behoeften past.

Toe aan een nieuwe badkamer?

In veel gevallen is men wel tevreden met de badkamer, maar is het sanitair aan vervanging toe. Het is daarom mogelijk dat u alleen uw sanitair laat vervangen in plaats van een complete verbouwing van uw gehele badkamer. Uiteraard is dit een voordelige optie ten opzichte van een complete verbouwing en toch bent u verzekerd van een mooi resultaat.De loodgieters verzorgen bij een renovatie van uw badkamer de levering en installatie van uw nieuwe sanitair. Daarbij heeft u de keuze uit een breed aanbod van moderne en klassieke sanitaire voorzieningen. Kortom, ook met enkel het vervangen van uw sanitair kunt u uw badkamer al een complete metamorfose geven. U zult versteld staan van het resultaat.

Wij zijn snel vakkundig altijd bereikbaar en kunnen vrijwel al uw problemen in en rond uw huis of bedrijf verhelpen in elke regio. Bel nu snel: 020 – 492 0550


BEL VOOR NOODHULP
phone020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SAINITAIR

020 – 492 0550