Pompen en drukverhoger

Pompen en drukverhogers

Bent u bezig met een extra wastafel, douche of wasmachine? Of komt er standaard al te weinig water uit uw kraan/douche? Veelal oudere woningen hebben problemen met een lage waterdruk in de waterleiding. Het verhogen van de waterdruk in de waterleiding is hierbij in veel gevallen noodzakelijk. Maar welke waterpompen zijn hiervoor geschikt?

Bent u op zoek naar een drukverhoger? Wij helpen u graag met zoeken!


Hoe werkt het?

Een drukverhoger word aangesloten waar de waterleiding uw huis binnenkomt. Dit is een compacte waterpomp die in de meterkast of kruipruimte kan worden gemonteerd.
De waterpomp wordt elektronisch aangestuurd door middel van de frequentiesturing. Deze frequentiesturing is boven op de pomp gemonteerd en zorgt er voor dat de waterpomp volautomatisch de waterdruk constant houdt. Ook als u op een bepaald moment uit meerdere kranen water aftapt. De hoeveelheid waterdruk is naar uw eigen wens in te stellen. De drukverhoger is uitgerust met een klein drukvat van 0,3ltr die er voor zorgt dat de pomp niet onnodig aanslaat als er ergens een kraan druppelt. Door de combinatie van dit drukvat en de frequentiesturing heeft de pomp een lange levensduur en is deze energiezuinig. Op de drukverhoger is een terugslagklep gemonteerd. Deze zorgt er voor dat er geen water terug kan stromen uit uw waterleiding naar het waterleidingnetwerk. Een terugslagklep is wettelijk verplicht bij montage van een drukverhoger.


BEL VOOR NOODHULP
phone020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SAINITAIR

020 – 492 0550