Loodgieter Wadway

De snelste loodgieters

24 uur per dag 7 dagen in de week is er in Amsterdam en omstreken van een loodgieter bereikbaar op: 020-4920550. De lasten als het reparen, het vernieuwen, het plaatsen en het onderhouden van de veel voorkomende loodgieters werkzaamheden kunnen wij u verhelpen. Komt er water met een bruinachtige kleur uit uw kraan? Als u vochtplekken op uw muur tegenkomt dan is het verstandig om contact met ons op te nemen en het zelfde geldt voor bruin water dat uit uw kraan komt. Er is dan met spoed een loodgieter nodig! U heeft dan namelijk last van een verstopping of lekkage. Bent u woonachtigd in Amsterdam of in de omstreken ervan? Bel het spoednummer voor hulp omtrent uw huis. Om verdere schade te verkomen is het ideaal dat wij een 24-uurs service hebben. Daarom is uw loodgieter in Amsterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. 52 weken lang kunt u contact op nemen met ons loodgieter omdat wij altijd beschikbaar zijn. 24 uur per dag en 7 dagen per week staat de loodgieter van Amsterdam voor u klaar.

Loodgieters die klaarstaan voor u

De hele week van maandag tot zondag staat de loodgieter van Amsterdam 24 uur per dag voor u klaar. Onze loodgieters zijn professionele vakmannen. Aan het begin maken wij goede afspraken over de werkzaamheden die wij verrichten. Dan is alles helder voor u zowel de werkzaamheden als de prijs. Daarnaast houden wij rekening met de specifieke zorgen en wensen van u voor het loodgieterswerk op maat.

Wij helpen bij:

  • Het vernieuwen en aanleggen van gas- en waterleidingen.
  • Aanleg, inspectie en onderhoud van dakbedekking
  • Het installeren en de onderhoud van verwarmingsinstallaties en CV.
  • Zorgen voor het ontstoppen van de riolering en de waterafvoer.
  • Installatie en onderhoud van CV en verwarmingsinstallaties
  • Het zorgen voor het ontstoppen van de waterafvoer en de riolering.
  • De rest van de loodgieterswerkzaamheden.
  • Het snel checken naar lekkage gevoelige plekken

 

Voor een mooie badkamer, keuken en toilet kunt u bij ons terecht. Dus voor het vervangen van uw verwarming, centraal of niet, en de eventuele installatie hiervan in Amsterdam of de directe omgeveing daarvan helpen wij u graag.