Loodgieter Uithoorn

Altijd een loodgieter paraat

Met bijna 30.000 inwoners kun je je voorstellen dat er in Uithoorn ook een behoorlijke hoeveelheid leidingen, buizen, gootstenen, douches en CV-ketels aangelegd zijn. En dat er ook wel eens eentje kapot gaat. Vervelend als dat net die van jou is.

Gelukkig komt AAA Loodgieter Uithoorn direct een reparatie uitvoeren. Of de zon nu op is of niet.
Pak je telefoon en bel 020 – 492 0550

Wanneer een loodgieter bellen?

Als het je zelf niet lukt een verstopping te verhelpen of een lek te repareren, bel dan een loodgieter. Wacht niet te lang, want de problemen kunnen erger worden als er niks aan gedaan wordt. Wat de ene dag een klein probleem lijkt, kan de volgende dag een overstroming veroorzaken.

Loodgieter Uithoorn

Oorzaken van een verstopping

Sommige verstoppingen sluipen er langzaam in. Een afvoer loopt een hele tijd normaal door, terwijl zich intussen ‘stiekem’ vuil blijft opbouwen in de buizen. Een klein stukje vuil kan net de laatste druppel zijn, waardoor je opeens niet meer normaal kunt douchen, afwassen, of in het ergste geval: niet meer naar het toilet kunt.

Een verstopping kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld:

  • zeep, afwasmiddel, of tandpasta
  • vetresten
  • haren (ook gel en haarlak draagt bij)
  • voedselresten
  • ontlasting en wc-papier

Oorzaken van een lekkage

Een verfrissend glas water als je stikt van de hitte, of een lekkere warme douche als je bibbert van de kou: water is één van onze grootste vrienden. We vinden water echter niet meer zo leuk als het op plaatsen terecht komt waar we het niet willen hebben. Een overstroming op het nieuwe laminaat is niet grappig, en met een lekkend plafond kun je net zo goed buiten in de regen gaan zitten.

Lekkages kunnen bijvoorbeeld ontstaan door:

  • een kapotte afvoerpijp
  • slecht aangedraaide of oude tussenstukjes van leidingen
  • een verstopte dakgoot
  • een plat dak
  • verstopte afvoerbuizen

Leuk hoor, al die oorzaken, maar kan het niet gewoon even opgelost worden?

Natuurlijk! Bel meteen naar AAA Loodgieter Uithoorn 020 – 492 05 50 en wij zorgen dat je weer normaal gebruik kunt maken van je gas, water en verwarming.

Direct contact met loodgieter Uithoorn

Meteen een verstopping of lekkage verhelpen in Uithoorn: op ieder moment van de dag kun je AAA Loodgieter bellen: 020 – 492 05 50. Ook als u elders in de buurt van Uithoorn woont, zoals in Aalsmeer en rondom Amsterdam.

Neem voor vragen over nieuwe installaties ook gerust contact op per telefoon 020 – 492 05 50 of via ons contactformulier.

Bewaren