Loodgieter Osdorp

U heeft last van verstopping of lekkage?

Stress momentje, u komt er achter dat er een gas- of waterlekkage is. Dit kan, als er niet snel een oplossing komt, voor een hoop problemen zorgen. Wees de problemen voor en laat professioneel en snel uw lekkage oplossen door ons team van loodgieters.

Lekkage door water

De grootste schade en meest voorkomende kostenpost voor verzekeraars en huiseigenaren komt door waterlekkage. Elke leiding waar water doorheen gaat in of rond het huis kan op een gegeven moment zorgen voor lekkage. Van moeilijk bereikbare leidingen in de muur tot een keukenkraan die druppelt; elke waterlekkage kan voor veel problemen zorgen en moet direct worden aangepakt om meer overlast te voorkomen.

De schade en kosten worden alleen maar hoger als u langer wacht om het probleem op te lossen. Het is dan ook belangrijk zo snel mogelijk hulp te zoeken. Er is haast geboden om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen en zo de schade tot het minimale te beperken. Wij kunnen snel uw lekkage opsporen, onze gekwalificeerde loodgieters gebruiken geavanceerde hulpmiddelen om de lekkage snel te vinden en te repareren.

Wij nemen bovendien met u eventuele andere knelpunten waar lekkage kan ontstaan met u door, en geven graag advies om nieuwe problemen te voorkomen.

Afspraak maken met loodgieter Osdorp

Neem direct contact met ons op

Loodgieter Osdorp

U ruikt gas ?

Gaslekken zijn levensgevaarlijk, snel handelen is essentieel voor uw veiligheid en gezondheid. Is uw gasrekening hoger dan normaal, is er een drukverlies geconstateerd door uw leverancier of ruikt u gas?

Volg dan dit stappenplan van Loodgieter Osdorp:

  1. Ventileer, open dus alle ramen en deuren.
  2. Draai de hoofdkraan dicht van uw gasmeter.
  3. Gebruik geen open vuur (aanstekers, maar bijvoorbeeld ook de waakvlam)
  4. Neem direct contact met ons spoednummer op 020 – 492 05 50

Oude aansluiting, gebroken leidingen: een gaslek kan diverse oorzaken hebben, maar deze vragen allemaal om directe aandacht. Ons professionele spoed team kan direct bij aankomst meten of er echt een gaslek is, en kan het snel en vakkundig verhelpen.

Ons advies om problemen te voorkomen is om uw gasapparatuur jaarlijks te laten controleren.

Loodgieter AAAAmsterdam staat elk moment voor u klaar om uw gaslek direct te komen oplossen, voor zowel particulieren en bedrijven.

Gaslekken zijn gevaarlijke situaties. Indien er een gaslek is binnen uw bedrijf, zal de brandweer de ruimte en vaak zelfs het hele gebouw ontruimen, onderschat u de situatie dus niet.

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk te komen helpen. T: 020 – 492 05 50

Ook in de buurt! O.a. in Badhoevedorp.