Loodgieter Opmeer

Afspraak maken met een loodgieter in de buurt van Opmeer

Loodgieter AAAAmsterdam is uw loodgieter in de omgeving West-Friesland of elders in Noord-Holland, zoals Langereis  of Wadway.

Bel voor een loodgieter in Opmeer naar 020 – 492 05 50

(020 – 492 05 50)
 
Loodgieter Opmeer
 

Spoed & geplande afspraken

Woont u in de gemeente Opmeer, dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel spoedklussen als loodgieterswerkzaamheden die even kunnen wachten. We plannen graag in overleg met u een afspraak in.
 

Wat doet AAA Loodgieter in Opmeer?

Wij zijn een veelzijdig loodgietersbedrijf dat zorgt voor zowel reparaties als installaties. Hieronder staan enkele voorbeelden van de diensten die wij in ons werkgebied uitvoeren.

Misschien staat uw klus er wel bij. Zo niet, aarzel dan niet om ons toch te bellen.

Ik wil:
 

Mijn dak laten repareren

Vooral in de regenachtige maanden kan een kapot of verouderd dak voor problemen zorgen. Van het ene op het andere moment kunt u hier plotseling problemen aan ondervinden. Wij knappen oude daken weer op en repareren lekkende daken.
 

Mijn toilet laten ontstoppen

Een verstopt toilet is, zacht gezegd, zeer onpraktisch en moet dan ook zo snel mogelijk ontstopt worden. Soms lukt dat zelf, maar bij frequenter voorkomen van dit probleem ligt de oorzaak vaak (letterlijk) dieper. Een loodgieter inschakelen is dan de enige oplossing.
 

Een waterleiding laten repareren

Een lekkage aan een waterleiding komt het vaakst voor bij de koppelstukken waarmee de verschillende leidingdelen aan elkaar zijn bevestigd. Wij zijn experts in het oplossen van dit soort lekkages. Maar ook voor bijvoorbeeld een blijvend lekkende kraan kunt u AAA Loodgieter inschakelen.
 

Een nieuwe badkamer

Is uw badkamer of toilet sterk verouderd, dan installeren onze vakmannen een nieuwe voor u. Een complete of gedeeltelijke sanitairrenovatie staat op ons ervaringenlijstje.
 

Mijn CV-ketel laten controleren

Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel goed blijft functioneren, moet deze periodiek gecontroleerd en onderhouden worden. Naast het uitvoeren van deze service kunnen wij ook nieuwe CV-ketels installeren.

Bel in alle gevallen naar 020 – 492 05 50