Loodgieter Oosthuizen

Installatie- en reparatiewerkzaamheden in de gemeente Edam-Volendam

AAA Loodgieter zit dicht in de buurt van de gemeente Edam-Volendam.

Loodgieter nodig in Oosthuizen? Bel 020-4920550 en wij komen naar u toe!

Ook als u ons nodig heeft in nabijgelegen plaatsen zoals Volendam of Scharwoude, neemt u contact met ons op.


 

Service in Oosthuizen

Wij staan graag klaar voor de ruim 3000 inwoners van Oosthuizen. AAA Loodgieter heeft veel ervaring met het repareren en renoveren van leidingwerk uit de jaren 70 en natuurlijk ook van nieuwer leidingwerk. Ook in monumentale panden kunnen wij onze weg prima vinden.

Loodgieter Oosthuizen

Onze diensten – Loodgieter Oosthuizen

Bij een loodgieter denkt u misschien in eerste instantie aan reparaties. Daar zijn wij zeker goed in! Om te kunnen repareren moet men weten hoe leidingwerk in elkaar zit. Omdat we precies weten hoe het allemaal werkt, specialiseren wij ons ook in de aanleg van nieuwe gas- en waterleidingen en afvoer.

Waar heeft u ons voor nodig?

 

Ontstopping van uw riool

Afvoerbuizen kunnen op verschillende manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door een overvloed aan toiletpapier in de wc of een langzame opbouw van vetdeeltjes onder de gootsteen. Soms heeft u er last van in het gehele pand, en soms slechts bij een enkele waterbron in de buurt. Wij onderzoeken altijd de oorzaak, zodat we het probleem op de juiste plek kunnen verhelpen.

Repareren van lekkages & schade verhelpen

Het is fijn om altijd en overal beschikking te hebben over water, maar zodra het op de verkeerde plek terechtkomt zijn we er minder blij mee. Een lekkende kraan of leiding kan in een korte tijd veel schade aanrichten, of over een langere tijd verspreid ongemerkt schade veroorzaken. Wij komen graag uw leidingen repareren. Ook weten we hoe waterschade opgelost kan worden (en de volgende keer voorkomen).

Installatie: CV & Sanitair

AAA Loodgieter biedt verschillende CV-ketel-diensten  aan, zoals installatie en onderhoud.

Daarnaast renoveren wij uw sanitair.
 

Neem bij spoed direct contact op

Spuit het water vanuit de kraan de lucht in, of kunt u niet meer doortrekken zonder natte sokken te krijgen? Bel ons meteen op 020-4920550