Loodgieter Landsmeer

loodgieter landsmeer

Loodgieter nodig in Landsmeer?

In Amsterdam en omstreken is er 24 uur per dag een loodgieter van AAA Loodgieter beschikbaar op het spoednummer:

werkzaamheden loodgieter landsmeer

Wat doen we?

De bezigheden zoals het repareren, het onderhouden, het plaatsen en het vervangen van CV-ketels vallen onder onze werkzaamheden. Daarnaast is AAA Loodgieter in te schakelen voor het repareren van uw gesprongen leidingen, oplossen van lekkages of verstoppingen. Heeft u last van vochtige plekken aan uw muren? Of heeft u een ander acute probleem waarvoor u een loodgieter nodig heeft? Neem dan direct contact met ons op of bel naar onze spoedlijn (is alleen bedoeld voor acuut problemen).

We bieden graag hulp bij:

  • Het aanleggen en renoveren van water- en gasleidingen.
  • Het zorgen voor het ontstoppen van de waterafvoer en de riolering.
  • Het onderhouden en installeren van CV en verwarmingsinstallaties.
  • Het onderhouden, aanleggen en inspecteren van dakbedekking.
  • De algemene loodgieterswerkzaamheden.

 

Een telefoon verwijderd van de oplossing

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, zorgen we ervoor dat er snel een loodgieter op de stoep staat. Maak gebruik van onze ideale 24-uur service en voorkom zo verdere schade. AAA Loodgieter staat dagelijks, maandag tot en met zondag, 24 uur per dag voor u klaar. Wij zijn actief in een groot gedeelte van Noord-Holland en deels Flevoland. Woont u in deze regio dan hoeft u nooit lang te wachten op professionele hulp.

“Uw allround loodgieter voor in Amsterdam en omgeving..”

 

Daar zijn we goed in!

Kwaliteit en een goede afwerking staan bij ons voorop! Uw Noord-Hollandse loodgieter helpt u graag snel en vakkundig. De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden samen met u besproken en we zijn duidelijk in onze communicatie. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en krijgt u geen onverwachte kosten. Met de hulp van AAA Loodgieter bent u verzekerd van een goed resultaat tegen een voordelige prijs. Hulp nodig voor vakkundige installatie? Bel uw loodgieter in Landsmeer.

installatie loodgieter landsmeer

Ook installatiewerkzaamheden

Heeft u professionele installatie nodig voor het aanleggen van uw toilet, keuken of badkamer? We zijn uw betrouwbare partner voor sanitaire voorzieningen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we uw sanitair deskundig installeren en afstemmen op uw wensen. Wilt u ook zo’n project starten? Stuur dan een voorstel via ons contactformulier.

Geen spoed, wel afspraak

Niet altijd is een spoedklus nodig. Een loodgietersklus kan ook op een afgesproken datum uitgevoerd worden. Maak hiervoor dan een afspraak.
Afspraak maken