Loodgieter Hoofddorp

De WC verstopt, een defecte gasleiding of is er installatie nodig voor uw CV-ketel? AAA Loodgieter in Hoofddorp staat voor u klaar! Ook bij spoedgevallen. Neem direct contact met ons op en we komen snel ter plaatse.

Opzoek naar een loodgieter in Hoofddorp?

Woonachtig in Hoofddorp en direct een loodgieter nodig? Bel voor spoedklussen naar onze spoedlijn: 020-492-0550. Een afspraak maken kan ook. AAA Loodgieter is snel op uw locatie in Hoofddorp voor zowel reguliere als spoedklussen. We kunnen de volgende werkzaamheden bij uw woning of pand uitvoeren:

  • Verstoppingen en ontstoppen van toilet, gootsteen, douche, etc.
  • Lekkages verhelpen bij leidingen, centrale verwarming, of riool
  • Leegpompen overstroomde ruimtes
  • CV-ketel reparaties en installaties
  • Dakreparaties

Naast de reparatie en installatie van de centrale verwarming, doen we ook het onderhoud hiervan.


24/7 bereikbaar voor spoed

In sommige gevallen is uw woonkamer overstroomd met water of uw WC ernstig verstopt buiten normale werktijden. Geen zorgen, want we zijn ook 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Afhankelijk van de ernst en hoe gevaarlijk de situatie is, wordt bepaald of we langskomen voor een spoedklus. Tijdens het telefoongesprek kan onze loodgieter bepalen of een klus direct opgepakt moet worden of dat deze op de eerstvolgende werkdag uitgevoerd moet worden.

Spoedreparaties nodig?


Meer dan een loodgietersbedrijf

Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van uw sanitair? Ook hiervoor zijn we inzetbaar. Geef uw wensen aan ons door en onze professionals zorgen dat uw keuken, badkamer of toilet naar wens worden gemonteerd met goed aangesloten leidingen. Interesse in onze levering en installatie van sanitair?

Neem contact met ons op.


BEL VOOR NOODHULP
phone020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten


Waarom AAA loodgieter?

AAA Loodgieter is een deskundig loodgieters- en installatiebedrijf met geschoolde vakmensen. Bij aankomst analyseren we het probleem goed en daarna gaan we snel aan de slag om de reparaties of installatie te voltooien. Door onze snelle service en efficiënte werkmethodes komt dit in uw voordeel uit. Tevens kunt u bij ons rekenen op betrouwbaar vakmanschap.


AAA Loodgieter is ook actief in:

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SANITAIR

020 – 492 0550