Loodgieter Diemen

Repareren is beter dan alleen de symptomen bestrijden

Een loodgieter uit Diemen is in diepe slaap als midden in de nacht zijn telefoon gaat. Hij is verbaasd als blijkt dat zijn huisarts hem belt. “Kom gauw”, zegt de huisarts, “mijn toilet blijft maar overstromen!” De loodgieter antwoordt: “Gooi er maar een paracetamolletje in, ik kom morgen wel langs.”

Dat doen we natuurlijk niet! Bij AAA Loodgieter Diemen kun je 24 uur per dag terecht. Bel 020 – 492 05 50

loodgieter-diemen

‘s Nachts een loodgieter nodig in de buurt van Diemen?

Je kunt dag en nacht contact opnemen met AAA Loodgieter Diemen. Dus ook als je wc ‘s nachts verstopt zit, of de gootsteen in het weekend besluit te gaan lekken.

Nieuw aanleggen

Leidingen, buizen, pijpen, slangen, wij zien en fixen er dagelijks genoeg om te kunnen zeggen dat wij de experts zijn op gebied van loodgieterswerkzaamheden. Niet alleen zorgen wij voor al het onderhoud rondom je leidingen, aanvoer, afvoer, gas en verwarming, maar kunnen wij deze ook nieuw voor je aanleggen.

Enkele voorbeelden van onze projecten:

Neem contact op met AAA Loodgieters voor alle mogelijk denkbare loodgieterswerkzaamheden in huis of op het werk!

Overal in Diemen een loodgieter

Of je nu in Diemen Noord, Centrum of Zuid woont, onze loodgieters reizen naar je toe als je ons nodig hebt. Ook het buitengebied en industrie-/kantorengebied slaan we niet over. Overal in Diemen zorgen wij voor snelle reparaties en onderhoud, 168 uur per week.

Het is voor ons ook geen enkel probleem om werkzaamheden uit te voeren rondom Diemen. Wij komen ook graag naar Duivendrecht, De Sniep, Amsterdam Bijlmer, Betondorp, en Watergraafsmeer.

Meteen een reparatie of ontstopping aanvragen

Woon of werk je in Diemen en heb je per direct een loodgieter nodig? Onze loodgieters uit Amsterdam en omstreken komen je snel van je probleem af helpen!

Bel 020 – 492 05 50 voor directe reparatie door AAA Loodgieter Diemen