Loodgieter De Goorn

Loodgieter De Goorn

loodgieter de goorn


AAA Loodgieter is uw vertrouwde loodgieter in De Goorn en omstreken. Bel voor een afspraak naar 020-4920550.

Loodgieter spoedlijn

Naast afspraken tijdens normale kantooruren zijn we ook bereikbaar voor spoedklussen. Een defect kan elk moment geschieden en we zijn hierop voorbereid. Voor spoedreparaties voor onder andere gesprongen waterleidingen, wateroverstroming in de kelder of een kapotte CV-ketel zijn we telefonisch te bereiken op onze spoedlijn: 020-492 0550.

We zijn elke dag, 24/7 bereikbaar. Treur niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een reparatie in huis.


Wat doen we?

AAA Loodgieter is een allround-loodsgietersbedrijf. U kunt ons voor elke denkbare klus inschakelen, zoals:

  • professionele reparatie daklekkage en herstel dakbedekking;
  • afvoer aanleggen;
  • cv-ketelinstallatie, -onderhoud en -reparatie;
  • wc-verstoppingen;
  • ontstoppingen;
  • deskundig leidingwerk;
  • opsporen van lekkages en verhelpen.

Tevens zijn we gespecialiseerd in de professionele installatie van uw sanitaire voorzieningen in de keuken, badkamer of het toilet. Twijfel niet, en neem direct contact met ons op als we één of een aantal van bovengenoemde werkzaamheden moeten verrichten.


Onderhoudscontracten CV

Als CV-ketelspecialist kennen we als geen ander de ‘ins-and-outs‘ van CV-ketels. Daarom bieden we ook onderhoudscontracten aan om uw centrale verwarming periodiek te controleren. Onze service en onderhoud voor CV-ketels houdt in dat we controleren of de ketel nog voldoet aan de gestelde eisen en of alles naar behoren werkt. Niemand wil natuurlijk in de kou zitten binnenshuis of met koud water douchen tijdens de koude winterdagen. Want dan heb je de warmte het meest nodig. Dan is het vanzelfsprekend dat uw ketel goed moet functioneren. Onze vakmensen zullen deze goed onderzoeken en onderhoudsklussen uitvoeren wanneer dit nodig is.

Het kan ook voorkomen dat de ketel in zijn geheel vervangen moet worden. Geen probleem, want we zijn ook leverancier van vrijwel elk merk, zoals Intergas, Remeha of ATAG. Vervolgens doen we ook de professionele installatie. Vraag ons naar de mogelijkheden over onderhoudscontracten.


Uw vertrouwde loodgieter

Ons bedrijf streeft naar kwaliteit en het verlenen van een goede service. Dit wordt mede gerealiseerd door voldoende kennis van onze erkende loodgieters die schade snel opsporen en in een rap tempo kunnen verhelpen. Wij werken met kwalitatief goede gereedschappen en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Uw reparatie kunt u gerust aan ons overdragen.

loodgieter de goorn

Werkwijze

Eerst maken we goede afspraken over de werkzaamheden die we verrichten. Aangezien we niet van overwachte kosten houden, geven wij u deze ook niet. Vervolgens wordt u verzekerd van een goed resultaat tegen de ideale prijs. De installatie wordt deskundig uitgevoerd door onze erkende loodgieters.

AAA Loodgieter is de vakbekwame en erkende loodgieter uit de omgeving.


Uw Loodgieter in De Goorn en omgeving

Naast onze loodgieterswerkzaamheden in De Goorn zijn we ook actief in Berkhout, Avenhorn en Scharwoude.


BEL VOOR NOODHULP
phone020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SAINITAIR

020 – 492 0550