Loodgieter Bobeldijk

Loodgieter Noodlijn

Loodgieter noodlijn

Wij kunnen de veel voorkomende gevallen die zijn weggelegd voor onze loodgieters u uit handen nemen zodat u daar geen handen aan vuil hoeft te maken zoals, het reparen, vernieuwen, onderhouden en plaatsen van spullen. Vuil water uit uw kraan of vochtige plekken op uw muur? Of komt er vies grauw water uit de kraan? Er is dan met spoed een loodgieter nodig! U heeft dan namelijk last van een verstopping of lekkage. Bent u woonachtig in één van onze locaties? Onze 24-uurs service is ideaal om verdere schade te kunnen voorkomen. Door onze 24-uurs service zorgen wij ervoor dat wij altijd inzetbaar zijn en zo verdere schade kunnen voorkomen. U kunt op elk moment van de dag gebruik maken van de loodgieter zijn diensten.  Uw loodgieter uit Amsterdam en omheen ligende.

Bij ons staat een goede afwerking en kwaliteit voorop!

Bij ons staan een goede afwerking en kwaliteit voorop! De klanten hebben wensen en die zijn er om gehoord te worden. De loodgieter uit Noord-Holland help u maar al te graag vakkunig en snel. Werkzaamheden zijn makkelijk om uit te voeren maar wat een gedoe is, is dat er eerst afspraken gemaakt moeten worden. Dan is alles helder voor u zowel de werkzaamheden als de prijs. Installeren kan vakkundig gebeuren door onze loodgieters.

Wij doen aan:

  • Het vernieuwen en aanleggen van gas- en waterleidingen.
  • Zorgen voor het ontstoppen van de riolering en de waterafvoer.
  • Het installeren en de onderhoud van verwarmingsinstallaties en CV.
  • Het inspecteren, onderhouden en aanleggen van dakbedekking.
  • De algemene loodgieterswerkzaamheden.
  • AAA Loodgieter bied graag hulp aan bij het vakkundig installeren van al uw werk.
  • U kunt bij ons terecht voor een mooie keuken, toilet en badkamer.

Dus voor het vervangen van uw verwarming, centraal of niet, en de eventuele installatie hiervan in Amsterdam of de directe omgeving daarvan helpen wij u graag.