Centrale Verwarming

Service - Centrale Verwarming

De hedendaagse CV ketel is sinds de laatste twintig jaar niet meer weg te denken uit onze woningen. Helaas zijn we dan ook erg afhankelijk geworden van onze CV ketel en een defecte verwarming of defecte CV ketel, komt immer onverwacht en levert vaak een hoop ongemak op. Wij bieden een snelle en uniekeloodgieter service met “no cure, no pay” betalingsregeling. We zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt en u dient ons niets te betalen als wij het probleem niet kunnen oplossen.


CV storingen:

Wij onderhouden en alle merken CV ketels en hebben reeds 25 jaar ervaring op dit gebied. Alle onze monteurs zijn op de hoogte van alle nieuwe cv ketels en alle nieuwe elementen. De monteurs zijn in staat om alle mogelijke defecten snel op te sporen en een passende reparatie uit te voeren. Deze werkwijze is mede mogelijk omdat onze monteurs rondrijden met een busje vol meetapparatuur en altijd veel onderdelen om alle mogelijke reparaties te kunnen uitvoeren. In het geval van een mankement aan een CV ketel, is het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de storing in de cv ketel. Wij zij dan ook dagelijks beschikbaar open van 7:30 tot 22:00 uur voor storingsmeldingen.


CV onderhoud:

Goed onderhoud van uw CV ketel is erg belangrijk. Goed onderhoud garandeert een langere levensduur van de CV ketel en een optimale werking en rendement. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de CV ketel allereerst goed gereinigd. Ook worden kleine storingen of defecten opgespoord. Tot slot wordt de ketel opnieuw afgesteld wat een optimaal rendement geeft. Wij bieden u onderhoudsbeurten aan voor een ruim aantal soorten verbrandingstoestellen zoals CV ketels, geisers, gaskachels en dergelijke.


Nieuwe ketels:

De gemiddelde levensduur van een CV ketel van een bekend merk ligt ergens tussen de 12 en de 15 jaar. Indien uw CV ketel niet meer zo optimaal functioneert als eerder, dan kan de CV ketel aan vervanging toe zijn. Naast het feit dat het natuurlijk vervelend is om een nieuwe CV ketel te moeten aanschaffen, bespaart u natuurlijk met een nieuwe CV ketel op uw stookkosten en onderhoud. Indien gewenst kunnen wij u adviseren mbt beschikbare merken en types CV ketels. Het ontvangen van een vrijblijvende offerte behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Loodgieter Amsterdam en omstreken diensten:

✓ Wij installeren binnen 24 uur een nieuwe CV ketel
✓ Alle prijsopgaven die we versturen zijn vrijblijvend
✓ Verschillende onderhoudscontracten
✓ Wij installeren ook in de avonduren en in het weekend.


BEL VOOR NOODHULP
phone020-492 0550


Waarom AAA Loodgieter?

  Dag en nacht bereikbaar
  Snel bij u ter plaatste
  Gevestigd in Amsterdam
  Geen verassingen achteraf
  Al 15 jaar tevreden klanten

Heb je noodhulp nodig, bel dan gewoon onze 24-uurs Hulpdienst

SNEL EN BETROUWBAAR HERSTEL VAN LEKKAGES & SAINITAIR

020 – 492 0550